The Wise Unknown
1 : 1 Soul Mentorship

TRUST THE MAGIC OF THE UNKNOWN &
THE ANCIENT WISDOM OF YOUR SOUL

Renske-Hofman_MarijndeWijs_29
_Stacy-Grolman_MarijndeWijs_33

Herken je dit?

 • Ben je toe aan the next step maar weet je niet hoe?
 • Wil je meer ontspanning en vertrouwen ervaren?
 • Ben jij het zat om alles alleen te moeten doen?
 • Zoek je een business buddy of sparringpartner?
 • Wil je niet langer vanuit je mind maar vanuit je hart leven en werken?
 • Voor eens en altijd jezelf op nummer 1 willen zetten?
 • Geen concessies meer willen doen aan jouw verlangens en dromen?


MAAR WEL….

 • Jouw mooiste leven leven, vanuit liefde & dankbaarheid
 • Vanuit je hoofd naar je hart bewegen
 • Overvloed en financiële groei ervaren
 • Contact maken met je Zielsmissie en deze omzetten naar een Soul Business model

Are your ready?

Je voelt aan alles dat je klaar bent voor the next step en je bent ready for a big shift. Maar HOE dan? galmt het steeds door je hoofd.
Je weet gewoon niet hoe of waar te beginnen, steeds loop je weer tegen dezelfde overtuigingen of blokkades aan, of je wilt het gewoon niet langer meer alleen doen. 

Dan is mijn mentorship The Wise Unkown voor jou!
In dit traject begeleid ik je meerdere maanden op alle vlakken, in alle dimensies, werken we met verschillende energieën en komen al mijn gifts en kennis samen. Van branding, design, jouw verhaal op social media en fotografie! Het gaat niet over het zoeken naar het HOE, maar om volledig te kunnen ZIJN. Vanuit je hoofd naar je hart. Voel jij al een kriebel?? 

THE WISE UNKNOWN

1-op-1 Soul & Business mentoring 

Ben jij klaar om jouw zielsmissie te transformeren naar een Soul Business?

Alles als vanzelf flowt? De juiste klanten als een magneet naar je toe komen? Wat als het wél lukt?

Met The Wise Unknown beginnen we vanaf de basis, grounding. Met een transformerende live kick-off sessie zetten we samen het energieveld voor onze samenwerking, Vanuit deze basis kijken we waar je nu staat, maken we verbinding met je zielsmissie en gaan we jouw soul business channelen. Alles zit al in jou, ik begeleid je vanuit liefde en geef je soms een schop onder je kont. Ik ben een aantal maanden lang jouw business buddy, sparringpartner en personal cheerleader! Together is better! Het is jouw eigen proces maar je hoeft het niet alleen te doen.

Renske-Hofman_MarijndeWijs_40

Hoe zou het zijn als...

Het niet meer gaat over hard moeten werken, om succesvol te zijn, om gezien of gehoord te worden. Nee dat is echt klaar, en niet alleen voor mezelf, maar dit gun ik jou ook. 

The Time is Now, to Show up, to live your Purpose, om te leven én te werken vanuit je hart en weer de fluisteringen van je ziel te kunnen horen….

Door dit proces ga je leven en werken volgens jouw natuur, met de energie die jij van nature in je hebt. Zodat je vanuit maximale bezieling in jouw leiderschap kan stappen en je stem laten horen. En stappen gaat zetten op jouw voorwaarden. 

Ik neem je mee in dit avontuur zodat jij jouw waarheid kan leven, verbinding maakt met je ziel en jouw essentie én je prachtige authentieke beelden hebt om jouw verhaal te delen.
Want YES, bij dit traject zitten ook 3 persoonlijke fotoshoots! 

Voel jij een sparkle en ben jij nieuwsgierig naar mijn nieuwe aanbod en voel je dat het tijd is voor een verdieping in je leven?

_Stacy-Grolman_MarijndeWijs_14

Ervaringen van deelnemers

REVIEW-SOFIE

SOFIE

Marijn weet zo’n liefdevolle en veilige space te creëren om direct naar de kern te gaan, de essentie waar het echt over gaat. Om vanuit daar stappen te zetten en in beweging te komen naar wat voor mij de bedoeling is. Ik voel me zo gezien, zo geliefd en zo gesteund, dat ik de weg naar mezelf weer heb gevonden, nu diep geworteld ben en er een vuur in mij is ontvlamt… I am unstoppable! Dankjewel lieve Marijn

Roos_THEWISEUNKNOWN_08-2

ROOS

Marijn heeft me de afgelopen drie maanden alle veiligheid gegeven om te ontdekken wat de volgende stappen in mijn leven mogen zijn. Ze heeft mij zoveel mooie inzichten gegeven. Als een spiegel heeft ze me laten zien wat ik echt nodig heb en hoe ik kan groeien naar wie ik werkelijk ben! Ik ben ontzettend dankbaar voor je lieve bemoedigende woorden, energie en kracht die je me gegeven hebt. Ik voel veel meer licht en zachtheid om te werken aan mijn droomleven. Ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen! Ga hier alsjeblieft mee door, want jij kan dit! 

Cheraldine_MarijndeWijs_001

CHERALDINE

Wat heeft The Wise Unknown mij gebracht?Allereerst een hele fijne en mooie verbinding met Marijn. Zij kan je laten stralen (letterlijk en figuurlijk), is een klankbord, iemand die meedenkt en de juiste woorden weet te vinden.
Wat ik voel, kan zij omschrijven. In mijn werk was ik soms zoekende. Hoe vind je de juiste manier om te delen wat je doet?  Ik weet nu dat ik mijn passie wil volgen. Er door dit uit te stralen, komen de juiste mensen op mijn pad.

Dus dankjewel Marijn voor je luisterend oor, het meedenken, mijn kracht naar boven halen, mij te laten stralen (ook voor de camera 😉) en je lieve woorden ❤️

Wat zou jij doen als je wist dat je niet kon falen?

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Marijn. Reflecteren en een veilige space creëren zijn mijn natuur. 

Ik werk intuïtief en maak mijn eigen regels. Als kind voelde ik al veel en was ik vaak overgevoelig. Nu is dit mijn kracht!

Ik deel wat ik voel bij jou middels innerlijke reflectie, maar ook de reflectie van hoe ik jou zie in mijn werk als mentor en als fotograaf. Met ruim 15 jaar ervaring als fotograaf heb ik al heel wat mensen mogen ‘lezen’.

Mijn kernwaarden zijn vrijheid en liefde, en zo benader ik ook de ander. Ik wandel een stukje mee op jouw levenspad, terwijl ik je inzichten en inspiratie geef. 

Ik fix of heel jou niet, want je bent niet stuk of gebroken. Ik help je herinneren wie je in werkelijkheid bent en te verbinden met je innerlijke wijsheid.  

Mijn motto is: Jij bent uniek, en dat is jouw superkracht!

Jouw unieke talenten gaan we tijdens de foto sessies in beeld brengen zodat jij jouw eigen verhaal met de wereld kan delen en zo de juiste klanten aantrekt!

Ga je mee op avontuur? Ik wijs je de weg!

BONUS: Transformatie & Branding shoot!

En dan krijg je ook nog 1 : 1 fotoshoots bij dit traject!
Ter waarde van €1111,- 

Een Transformatie shoot is een Before & After foto van jou, zodat je een prachtige visuele herinnering hebt aan deze bijzondere reis die je hebt gemaakt. Want waar je nu ook staat in het leven, dit is een moment om nooit te vergeten. 

Én gaan we samen jouw unieke verhaal, jouw vuur, kracht en energie in beeld brengen dmv een Personal Branding Shoot. Ik kijk ook mee met jouw hele branding en online uitstraling en help je op alle vlakken zodat jij kan gaan STRALEN! 

 

RoosJacky_MarijndeWijs_038
Sofie_TheWiseUnknown_MarijndeWijs_14

Investering

De investering voor dit traject is vanaf €3333,- excl btw

We werken 3, 6 of 12 maanden samen. Tijdens de gratis  matchcall bespreken we hoe ik jou het beste kan begeleiden.

Dit is inclusief een verdiepende 1-op-1 Live dag, de Transformation fotoshoot (before & after) & een Personal Branding Shoot twv €1111,- 

Elk traject wordt persoonlijk op jouw energie afgestemd en wat jij nu nodig hebt.