Personal branding shoot

Ben je ondernemer en wil je jouw bedrijf graag een gezicht geven of je verhaal in beeld brengen? Dan zouden wij een goede match kunnen zijn. Ik ben van nature nieuwsgierig en vraag graag door naar de kern van jouw verhaal. Pas als we alles boven tafel hebben, kunnen we jouw verhaal echt goed in beeld brengen. Tel daar een mooie compositie, locatie, styling en visagie bij op en je verhaal spat na afloop van het scherm af. Benieuwd hoe we dat gaan doen? Ik ga graag met je op onderzoek uit om de mogelijkheden te verkennen.

Previous slide
Next slide
Photo 10-11-2021, 16 57 09

How it works

 • Online Intake: zijn wij een match? 
  De online intake is vooral bedoeld om kennis te maken. Jij geeft mij het vertrouwen op basis van jouw gevoel, maar minstens zo belangrijk is of ik dit kan waarmaken op basis van mijn gevoel. Hier gaan we naar op zoek tijdens deze intake. Daarnaast kun je mij vertellen wat jij graag wilt: wat je met de beelden wilt uitstralen en hoe je deze wilt gaan inzetten. Als blijkt dat we na deze intake beiden een duidelijk YES voelen, dan staat niets ons in de weg om jouw unieke verhaal in beeld brengen, zodat jouw brand gaat rocken! Nouja… een datum misschien. Deze plannen we direct in.

 • Moodboard: look en feel, kleurgebruik, branding
  Via Pinterest werken we samen aan een moodboard. Hierop kun jij duidelijk aangeven wat je uit wilt stralen. Wat voor foto’s spreken je aan? Welke kleuren horen hierbij en welke omgeving. Het medium is natuurlijk ook een bron aan inspiratie voor poses, styling en out of the box denken. Kortom: bereid je voor op een creatieve uitspatting!

 • Vragenlijst
  Via de mail ontvang je een uitgebreide vragenlijst ter voorbereiding op de shoot. Deze vragen zijn persoonlijk, want we willen inner soulmate naar voren gaan brengen. Dit kan alleen door echt de diepte in te gaan. Daarnaast bespreken we verwachtingen en de mogelijkheden voor locaties, dit kan buiten in de natuur zijn, in een stad, bij een leuk koffietentje of in een studio. Alles is mogelijk!

  Over mogelijkheden gesproken…Ik werk al een aantal jaar samen met een fantastisch team van professionals. Een styliste die met jou op zoek gaat naar kleding die jou laat stralen (ja, dit kan ook uit je eigen kast zijn). En een visagist die ervoor zorgt dat jij er op je best, maar mét met een natural glow, uitziet. Hierdoor ga je vól zelfvertrouwen van deze shoot genieten. Promise!

What you get

 • SHOOTINGDAY
  Veel mensen vinden de shoot vooraf best wel spannend. Begrijpelijk, want het is voor de meesten geen dagelijkse kost. Geloof mij: het is niet nodig. Ik begeleid je stap voor stap door de shoot, daag je uit om er het beste uit te halen, maar zal je nooit forceren om iets te doen waar je niet achter staat. Het is natuurlijk de bedoeling dat je gaat shinen! Als alles goed gaat, kijk je terug op een heerlijke dag vol energie en zelfvertrouwen.

 • RESULTAAT
  Tijdens de shoot zal ik zo nu en dan al wat met je delen, na de shoot krijg je een sneak preview van mijn favoriete beelden. Uiterlijk twee weken na de shoot ontvang je een online gallery met de selectie van de bewerkte beelden die je kunt downloaden. Now you are só ready to rock your business!
EVA_MarijndeWijs_006-2
TouchedByFEM_MarijndeWijs_05

Personal Branding I
Half Moon Pakket

Wil jij mooie persoonlijke content om jouw business een boost te geven en je zichtbaarheid te vergroten? Dan is dit het perfecte pakket voor jou!

- Intake om jouw wensen en ideeën te bespreken
- Moodboard
- Halve dag fotografie | 3 uur
- 40 bewerkte beelden in high res
- Persoonlijke online gallery

- Optioneel Styling & visagie

€ 888,-
Alle pijzen zijn excl btw

Personal Branding II
Full Moon Pakket

Are your ready to Shine & to Rock your business to the next level?

Samen gaan we op avontuur om jouw verhaal te vertalen naar fantastische unieke beelden. De locatie, de styling, de sfeer, alles klopt tijdens deze dag met verdieping en verbeelden.

- Intake om jouw wensen en ideeën te bespreken
- Moodboard
- Hele dag fotografie | 6 uur
- Meerdere kleding en locatie wissels mogelijk
- 80 bewerkte beelden in high res
- Persoonlijke online gallery

- Optioneel Styling & visagie


€ 1.555,-
Alle pijzen zijn excl btw