This is me!

Mijn naam is Marijn. Ik woon met mijn gezin in Haarlem en inmiddels werk ik ruim 16 jaar als fotograaf en ondernemer. Maar dat is eigenlijk niet zo interessant. Wat is mijn echte verhaal?

De afgelopen jaren heb ik een flinke persoonlijke transformatie doorgemaakt. Door een diepe rouw periode gevolgd door een flinke burn-out kwam ik tot stilstand. Iets wat voor mij zo onnatuurlijk was, want ik was die chick die altijd alles met beiden handen aangreep, de wereld over reisde, en nooit een dag alleen was. En toen werd het stil…. Door diep te gaan, te verstillen en m’n schaduwkanten aan te kijken, kon ik weer in mijn licht gaan staan πŸ’«Β Β 

Inmiddels werk ik niet alleen als fotograaf, maar combineer ik Coaching, Branding, Soul & Business met Fotografie!

Met mij werken betekent bereid zijn om echt naar jezelf te kijken. Want ik geloof erin dat we niet meer alleen met onze mind mogen werken maar juist vanuit ons hart. En te vertrouwen op het onbekende. Jezelf steeds een beetje uitnodigen om uit je comfortzone te gaan en zo jouw mooiste leven te leven.

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten.

β™‘ Marijn

Over mij

Wie is de vrouw achter de camera? Dat ben ik; Marijn de Wijs. Fotografie loopt als een rode draad door mijn leven. Mijn opa en moeder hadden beiden een analoge spiegelreflexcamera, die ik als klein meisje -uiteraard- ook enorm interessant vond. Al doende leerde ik en toen ik na mijn middelbare school ging reizen, was er geen twijfel over mogelijk: de camera moest en zou mee.

Mijn verhaal

Sinds de start van mijn bedrijf in 2008 heb ik alle klussen aangenomen die mij werden aangeboden. Ik houd ervan om te spelen met de camera en hoe mooi was het dat ik dit mocht doen voor grote merken? Het heeft mij heel veel gebracht. Hoe ik verhalen nog beeldender kon maken, maar ook hoe ik zaken niet wilde. Een ommezwaai in privΓ© bracht mij tot stilstand. En hoe gek het ook klinkt; wat ben ik daar dankbaar voor geweest. Eindelijk kon ik niets anders dan nadenken. Over wat Γ­k wilde. Wat goed voor mij voelde. Waar ik blij van werd. En dat is dus wat ik nu doe: mensen in hun kracht zetten. zodat jij jouw authentieke verhaal met de wereld kan delen. Daar word ik blij van. En ik hoop jij ook!

Photo 10-11-2021, 16 56 37

Marijn in het kort

  • Geboren op de eerste dag van de lente mΓ©t volle maan; beter wordt het niet…
  • Meer dan een fotograaf; ik probeer je ziel letterlijk bloot te leggen
  • Samenwerking vanuit natuurlijke energie en verbinding
  • Reflector in Human Design
  • Verdwalen, vertrouwen en verbeelden
  • Letterlijk en figuurlijk in een ander licht
  • Verbeelding door verdieping en verbinding

β™‘ ROCKING YOUR BUSINESS FROM YOUR HEART β™‘