Shine your light shoot

Wil jij jezelf en het leven eren? Omdat je tot grote hoogtes bent gekomen, juist een minder fijne tijd tegemoet gaat of omdat het tijd is voor een uniek persoonlijk portret? Dan is de Shine Your Light shoot een cadeautje voor jezelf (of een ander). Tijdens deze persoonlijke reis brengen we jouw vuur, kracht en energie in beeld. Inderdaad: met al je imperfecties en rafelrandjes. Je hoeft niet eerst af te vallen of te wachten tot je een sun kissed skin hebt. Dit is wie je nu bent: uniek en prachtig!

Previous slide
Next slide

How it works

 • Online kennismaking: zijn wij een match?
  De online intake is vooral bedoeld om kennis te maken. Jij geeft mij het vertrouwen op basis van jouw gevoel, maar minstens zo belangrijk is of ik dit kan waarmaken op basis van mijn gevoel. Hier gaan we naar op zoek tijdens deze intake. Daarnaast kun je mij vertellen waarom jij er juist nu aan toe bent om jezelf in het licht te zetten. Als blijkt dat we na deze intake beiden een duidelijk YES voelen, dan staat niets ons in de weg om jouw unieke verhaal in beeld brengen, zodat jouw brand gaat rocken! Nouja… een datum misschien. Deze plannen we direct in.
 • Vragenlijst en stijlbepaling
  Via de mail ontvang je een uitgebreide vragenlijst ter voorbereiding op de shoot. Deze vragen zijn persoonlijk, want we willen unieke, krachtige foto’s maken. Dit kan alleen door echt de diepte in te gaan. Jij bepaalt wat je mooi vindt via een moodboard op Pinterest. Hierdoor krijg ik een steeds beter beeld van wie jij bent en welke setting we kunnen creëren. Gedurende het samenstellen zal ik met suggesties komen die jouw unieke karakter kunnen versterken. Daarnaast bespreken we verwachtingen en de mogelijkheden voor locaties, dit kan buiten in de natuur zijn, in een stad, bij een leuk koffietentje of in een studio. Alles is mogelijk!

  Over mogelijkheden gesproken… Ik werk al een aantal jaar samen met een fantastisch team van professionals. Een styliste die met jou op zoek gaat naar kleding die jou laat stralen (ja, dit kan ook uit je eigen kast zijn). En een visagist die ervoor zorgt dat jij er op je best, maar mét met een natural glow, uitziet. Hierdoor ga je vol zelfvertrouwen deze shoot tegemoet.

What you get

 • SHOOTINGDAY
  Veel mensen vinden de shoot vooraf best wel spannend. Begrijpelijk, want het is voor de meesten geen dagelijkse kost. Geloof mij: het is niet nodig. Ik begeleid je stap voor stap door de shoot, daag je uit om er het beste uit te halen, maar zal je nooit forceren om iets te doen waar je niet achter staat. Het is natuurlijk de bedoeling dat je gaat shinen! Als alles goed gaat, kijk je terug op een heerlijke dag vol energie en zelfvertrouwen.
 • RESULTAAT
  Tijdens de shoot zal ik zo nu en dan al wat met je delen, maar pas na de shoot krijg je een sneak preview van mijn favoriete beelden. Uiterlijk twee weken na de shoot ontvang je een online galerie met de selectie van bewerkte beelden die je kunt downloaden. Zie jij je échte zelf terug?

Investering € 555,- (20 bewerkte beelden)

Alle pijzen zijn excl btw

Kiki_MarijndeWijs_070
Shine_Claudi_MarijndeWijs_040
”Wat een fijne ervaring 🙂 deze powervrouw stelt je op je gemak en weet wat ze doet .. denkt met je mee en geeft fijne suggesties . Neem eens een kijkje op haar website , en ervaar de professionaliteit van deze vrouw."
"Toen ik de beelden voor het eerst zag werd ik er eigenlijk een beetje stil van. Van ten voren had ik niet kunnen voorstellen dat de foto's er zo mooi uit zouden komen te zien. De beelden reflecteren precies hoe ik mij voelde tijdens de shoot."
"Ik heb een shine your light shoot mogen ervaren bij Marijn.. Wat was dat gaaf om te doen..! Maar ik vond het ook best spannend.. Maar die spanning was direct verdwenen toen ik bij Marijn voor de camera zat. Ze geeft je echt een veilig en vertrouwd gevoel waardoor je helemaal jezelf kan zijn. En dat is ook direct zichtbaar op de prachtige beelden.. want die zijn zo prachtig geworden.. ik moest 4 keer kijken of ik dat was.. Marijn heeft me zo mooi vastgelegd. En het is niet alleen een mooie foto maar zoveel meer het is een prachtig mooie ervaring en het heeft mij enorm veel gebracht in heel veel verschillende opzichten. Ik gun dit iedere vrouw of man. Shine your light baby"✨
Previous slide
Next slide